Citizen

 

 

Citizen horloges zijn in de onderwatersport zeer bekend. Ook voor piloten, watersporters (surfen en zeilen) en bergsporters, heeft Citizen speciale modellen in de collectie.

Wij verkopen niet alleen Citizen horloges, wij zijn specialist.
Ook hebben wij een officiële erkenning als Citizen Service Center. Professionele apparatuur garandeert de waterdichtheid van uw Citizen Promaster of ander (duik)horloge na een reparatie of batterij wissel.

Batterij wissel,
Altijd goed, snel en voordelig!

Een batterij wissel van een Citizen Promaster is bij de meeste dealers en duikzaken een zeer kostbare zaak. U krijgt al vlug een rekening van boven de € 50,= en u moet er minstens een week op wachten. Dit is natuurlijk heel vervelend als u uw horloge gelijk of de volgende dag al weer nodig heeft.

Indien u uw horloge bij ons brengt, voorzien wij  het binnen een half uur van een batterij*. Dit kan u dus veel tijd en ergernis besparen. *bij drukte in de winkel kan dit iets uitlopen.

Wij zijn zelf Promaster specialist en als een van de weinige in Nederland mogen wij uw Citizen Promaster via de officiële weg van een nieuwe batterij voorzien. En dat ook nog tegen een zeer scherpe prijs.

Wij rekenen slechts €27,50 voor de batterij en het testen van de waterdichtheid.